لیست اختراعات محمدحسن احرامپوش


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 3
تاریخ اظهارنامه: 1396/03/22
تاریخ ثبت: 1396/12/07
خلاصه اختراع:

اختراع " جذب و ذخيره بخارات هيدروكربني متساعده شده در حين سوخت گيري از طريق پوشش دوجداره تعبيه شده بر روي نازل " در زمينه فني : بخش و : مهندسي مكانيك – زير بخش مهندسي به مفهوم عام آن و بخش ز – فيزيك - زير بخش وسايل يكي از منابع پر اهميت آلوده‌كننده در هوا كه همواره مسئولان محيط ‌زيست نسبت به حضور آن بسيار هشدار داده‌اند، بخارات آلي فرار بنزين و تركيبات سرطانزاي رها شده محتوي آن بويژه بنزن در محيط مي باشد.در هنگام سوخت گيري در كشور هاي پيشرفته از يك لوله برگشت جريان هوا به داخل مخزن اصلي نگهدارنده بنزين استفاده مي شود. كه اين سيستم علي الرغم مزاياي آن داراي مكانيزم پيچيده و به دنبال آن گران قيمتي مي باشد كه در كشور ما نيز به دلايل به ويژه اقتصادي اين عمل انجام نشده است. علاوه بر اين اثرات مخرب بخارات متساعد شده بنزين در هوا بر سلامتي افراد، از جمله؛ سردرد، اثرات مخرب بر سيستم تنفسي، از دست دادن حافظه، سرطان‌زايي و... در طول زمان از ديگر آثار مخرب بخارات متساعد شده بنزين است. در اين طرح پوشش نازل پمپ هاي جايگاه هاي عرضه بنزين بصورت دو جداره طراحي شده است، لايه اول پوشش معمولي است كه در حال حاضر بر نازل به عنوان صرفا يك محافظ استفاده مي شود، اين لايه كاملا در قسمت لوله نازل به نازل چسبيده است و امكان عبور جريان هوا از زير آن وجود ندارد، لايه دوم با فاصله معين بر روي پوشش اول قراردارد، كه فضاي مياني اين دو لايه از كربن فعال پر مي شود.در قسمت انتهايي پوشش دستگيره به منظور خروج هواي عاري از بخارات چند منفذ ايجاد شده است.

تاریخ ثبت: 1391/05/24
خلاصه اختراع:

كاربرد پودر گل گياه تلخه به عنوان جاذب طبيعي جديد در حذف كروم شش ظرفيتي از اب آلوده خلاصه: كروم شش ظرفيتي از جمله مهمترين فلزات سنگين آلاينده محيط زيست است كه در بسياري از فاضلابهاي صنعتي نظير آبكاري يافت مي شود. در اين راستا تحقيقاتي با هدف بررسي كارآيي پودرگل گياه تلخه به عنوان يك جاذب طبيعي جديد و در دسترس در حذف كروم شش ظرفيتي از آب آلوده انجام و اثر غلظت اوليه كروم، جرم جاذب، زمان واكنش و pH بر حذف كروم شش ظرفيتي بررسي گرديد. جاذب مورد نظر در شرايط آزمايشگاهي آماده سازي و با استفاده از الكهاي استاندارد ASTM با مش 60 و ۴٠ دانه بندي شد. مطالعه بر روي نمونه هاي آب آلوده حاوي غلظت هاي كروم (vi ) mg/l ٢ و ١٠ انجام گرفت. نتايج نشان داد كه راندمان حذف كروم با افزايش دوز جاذب افزايش و با افزايش pH محلول و غملظت اوليه آلاينده كاهش مي يابد، به طوريكه افزايش دوز جاذب از 1/0 به 2/0 گرم در ٠٠ اميلي ليتر، منجر به افزايش راندمان جذب از 5/ 76د رصد به ٩5/٩9 درصد براي غلظت اوليه 2mg/I و از 35/1درصد به 58/6 درصد براي غلظت اوليه /img10 كروم vi) (گرديد. به علاوه حداكثر ميزان ظرفيت جذب پودر گل گياه تلخه براي غلظتها ي اوليه كروم ٢ و ١٠ ميلي گرم در ليتر به ترتيب 1/66 و 5/72ميلي گرم بر بدست آمد. اين مطالعه نشان داد پودرگل گياه تلخه داراي عملكرد مطلوبي بوده و به عنوان ماده جذاب رايگان مي توان از آن براي تصفيه آبهاي حاوي كروم vi) (استفاده كرد. هر چند اين گياه به عنوان علف هرز شناخته شده هيچ تحقيقي در مورد خاصيت جذب اين گياه انجام نشده اما ساختار بسيار متخلخل گل اين گياه توانايي جذب خوبي را دارا مي باشد. به علاوه كاربرد اين جاذب از نظر آماده سازي و هزينه، بسيار ساده و ارزان و داراي كارايي مطلوبي است.

تاریخ ثبت: 1403/05/28
خلاصه اختراع:

در سال‌هاي اخير، استفاده از پلاسما سرد براي حذف و يا تجزيه كامل تركيبات آلي خطرناك و باكتري‌هاي بيماري‌زا در هوا، آب و فاضلاب رشد و توسعه پيدا كرده است. با وجود مزاياي بالقوه مختلف تكنيك پلاسما غيرحرارتي، مطالعات در مورد ارزيابي تخريب آلاينده‌ها از منابع آب با استفاده از فناوري پلاسما بسيار اندك است و در بسياري از اين مطالعات صرفاً در مقياس ناپيوسته انجام‌ شده است. اگرچه راكتورهاي جريان ناپيوسته نتايج اميدواركننده‌اي داشته‌اند، اما براي مقادير زيادي آلاينده كارايي ندارند. معمولاً راكتورهاي متداول مورد استفاده از گونه‌هاي فعال توليدشده به‌طور مؤثر استفاده نمي‌كنند، زيرا اين اكسيدكننده‌ها عمر بسيار كوتاهي دارند و ممكن است نتوانند به داخل محلول آبي نفوذ و آلاينده‌ها را تجزيه كنند. از اين‌رو، آلاينده‌هاي موجود در قسمت عميق‌تر آب ممكن است به درستي تصفيه نشوند. بنابراين طراحي هندسه راكتور بايد به‌گونه‌اي باشد كه تا حد امكان از انرژي و سطح تماس پلاسما و آلاينده در يك مقدار انرژي ورودي معين به ميزان استفاده گردد. تركيب پلاسماي سرد با ساير روش‌هاي تصفيه به‌طور فزاينده‌اي به منظور دستيابي به هزينه‌هاي انرژي كمتر و حذف بيشتر آلاينده‌ها مورد توجه گرفته است. لذا طرح حاضر، يك راكتور تلفيقي پلاسما تخليه سد دي الكتريك(DBD) از نوع آبشاري، لامپ UV و كاتاليست با هدف حداكثر استفاده از انرژي و سطح تماس پلاسما و آلاينده مي‌باشد.

موارد یافت شده: 3